Velkommen til Ammestol.dk
0 Varer 0,00 kr Cart

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage

Hvorfor købe en ammestol?

Kære ammende Mor,

Først og fremmest tillykke med din dejlige baby!

Til alle jer, der gerne vil have den dejligste ammeoplevelse med jeres baby, vil jeg anbefale at i anskaffer en ammestol.

Jeg er selv mor til 2 dejlige drenge, så jeg har allerede brugt rigtig mange timer på at amme de små puds. Jeg vil derfor gerne dele den glæde og komfort med dig, som jeg og mine børn har haft med en ammestol.

Som du nok allerede ved, ammer mødre i gennemsnit mellem 6 og 10 gange i starten og så bliver det mindre og mindre som babyen vokser, Det er rigtig mange timer sammenlagt, hvor både mor og baby fortjener den største mulige glæde og komfort.

 

Hvorfor?

  • Stolen giver dig en super god siddestilling med god støtte til ryggen, og begge arme. Og når mor sidder godt, så ligger din dejlige baby også godt og trygt.
  • Stolen er ideel til de beroligende vugge bevægelser der afslapper både mor og baby (Stolen kan også låses i en fast behagelig position, så den ikke ”rokker/vugger”).
  • Med et ryglæn der kan lægges langt tilbage (5 trin), og en dejlig fodskammel, kan mor let slappe helt af, og måske blunde lidt mens der ammes. Dette er specielt en fordel ved de natlige amninger.
  • Far kan også nyde stolen sammen med jeres baby, når han har tjansen med flasken, skal bøvse den lille af, eller stille vugge den lille i søvn.
  • Den gode støtte til armen, overflødiggøre ammepuden, som altid lå og flød i vores sofa.
  • De rummelige sidelommer sikrer at alt det du skal bruge, altid er tæt på og ikke ligger og flyder. (Herunder f.eks.: sutter, ammeindlæg, legetøj, ”gylpeklud” mm.)


De små er vores et og alt, og de fortjener det bedste! Det samme gør mor og far. Hvis du er blevet inspireret til at få en ammestol derhjemme, eller bare høre mere om dens mange fordele, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig

Mange varme hilsner
Lene

Tlf.: 32 11 00 90 alle hverdage fra kl. 09 – 14
E-mail: salg@ammestol.dk

Kontakt os

Trone Danmark ApS
Ammestol.dk
CVR: 33954522

Tlf.: 32110090
Alle hverdage fra 9.30 til 13.00

Afhentnings adresse/showroom:
Hirsemarken 1
3520 Farum

E-mail: salg@ammestol.dk

Postadresse:
Hirsemarken 1
3520 Farum

Se ammestol video