Hvorfor købe en ammestol?

Kære mor

Først og fremmest tillykke med din dejlige nye baby. 

En baby skal have mad mellem 5-10 gange i døgnet, så det bliver til mange timer sammenlagt hvor man sidder med baby i favnen. 

Jeg ved fra min egne erfaringer med 3 børn, hvor vigtigt det er at finde en god siddestilling når baby skal have mad. Dette er uanset om baby får flaske eller bliver ammet. 

Hvis du vil undgå spændinger i kroppen når du skal sidde en længere periode med din baby, vil jeg anbefale at du kigger på de stole vi har i vores webshop. 

De er designet til at give både mor og barn en god oplevelse, samt den størst mulige komfort og aflastning.

Hvorfor bør du overveje at købe en ammestol?

Stolen vil give dig en optimal ergonomisk siddestilling, hvor der sikres god støtte til ryggen og armene. Når mor sidder godt vil hendes baby også ligge godt og trygt hos hende.

Stolen gynger “lineært” med beroligende vugge bevægelser der afslapper både mor og barn. Du kan også vælge at låse stolens ryglæn så den ikke rokker/vugger.

Med et ryglæn der kan lægges langt tilbage (5 trin) og en dejlig fodskammel, kan mor let slappe helt af, og måske blunde lidt mens der ammes. 

At kunne ligge ned i stolen er specielt en fordel ved de natlige amninger eller hvis mor en periode ikke får nok nattesøvn, så hun har behov for at hvile i løbet af dagen. 

Far kan også nyde stolen sammen med jeres baby, når han skal give flasken, skal bøvse den lille af, eller måske bare gerne vil sidde og stille vugge den lille i søvn.

Den gode støtte til armen overflødiggør ammepuden, men pga. Stolens bredde er der plads til at bruge en ammepude hvis du ønsker det. Alle stolens hjørner er afrundede af hensyn til barnets sikkerhed.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.