Om Ammestol

I en periode af mit liv boede jeg i udlandet – New Zealand – og jeg arbejdede dengang i en møbelforretning. Det var her jeg for først gang så og sad i en ammestol. Jeg forelskede mig straks i de bløde dejlige bevægelser som ammestolen gav når man sad og gyngede i den.

Derefter var min mission at få fat i en ammestol til privat brug,hvilket heldigvis lykkedes for mig.

Tanken om at andre også kunne have glæde af en sådan stol gav mig herefter inspirationen til at starte min egen webshop med salg af ammestole.

I januar 2012 blev webshoppen Ammestol.dk derfor “født”.

Mine egne erfaringer med amning

Som mor til to dejlige drenge og en pige har jeg – som mange andre mødre – brugt rigtig mange timer på at amme mine små “guldklumper”. I den forbindelse har jeg oplevet både op – og nedture.

Da jeg havde født min første dreng havde jeg store problemer med at få ham lagt rigtig til brystet, og det var svært for mig at finde en behagelig ammestilling som føltes behagelig for både min søn og jeg.

Jeg prøvede alle de gode råd og anbefalinger som kom fra sundhedspersonale, venner og familie, men jeg syntes ikke rigtig der var nogle råd som virkede for mig.

Det var dybt frustrerende, jeg endte med at få flere omgange brystbetændelse og til sidst måtte jeg tage den svære beslutning at stoppe med at amme mit barn – langt tidligere end først planlagt.

Da jeg blev gravid med barn nr. 2 spøgte problemerne jeg havde med at amme mit første barn i baghovedet. Jeg frygtede meget at der ville ske en gentagelse og at jeg igen skulle kæmpe med at få amning til at fungere.

Jeg vil være ærlig og sige at der opstod problemer, men fordi jeg havde ammestolen til at støtte min krop gik det langt bedre end den første gang, og jeg var super lykkelig for at jeg vidste jeg kunne bruge ammestolen efter fødslen af min datter.

Min passion og mission

Jeg startede med at importere ammestole fordi jeg gerne vil være med til at udbrede hvor meget glæde en ammestol kan give.

Det jeg selv – og min familie – har oplevet ved brug af en ammestol, ønsker jeg også at andre nuværende og kommende mødre får muligheden for at opleve.

Jeg er stolt over at det er lykkedes for mig at forhandle disse lækre stole, og dermed bidrage til at mødre og babyer i Skandinavien får en god start i livet – Uanset om baby får flaske eller bliver ammet.

Vores stole bidrager til at en ammende mor undgår spændinger i kroppen, når hun sidder med det lille nye familiemedlem i armene. Stolen bidrager også positivt til at skabe den trygge ramme hvor mor og barn knytter sig til hinanden. Både mor og barn vil finde stolens gyngende bevægelser behagelige og måske vil det medføre at I bliver lullet i søvn.

Et kæmpe plus er at stolen kan bruges af hele familien – fra de helt yngste til de ældste. Især bedsteforældre er glade for at sidde i stolen og få stimuleret balancesansen.

Jeg er sikker på, at I får lige så stor fornøjelse af en ammestol, som jeg selv har haft!

Held og lykke til jer alle og jeres små ”guldklumper”.

De varmeste hilsner,
Lene
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.