Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER HOS TRONE DANMARK APS

Trone Danmark ApS

Hirsemarken 1

3520 Farum

CVR nr.: 33954522

Telefon: 32110090

E-mail: salg@ammestol.dk

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Trone Danmark ApS, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra

Trone Danmark ApS.

Trone Danmark ApS opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske Kroner, hvor intet andet nævnes.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

 

Der tages forbehold for:

valutaændringer

force majeure

leveringssvigt

afgiftsændringer

udsolgte varer og trykfejl

 

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Vi tager forbehold for tastefejl.

Trone Danmark ApS modtager betaling med VISA/Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Bankoverførsel, MobilePay og ViaBill. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes medmindre du har valgt at betale via bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. Moms.

Alt handel sker ved forudbetaling for varen i vores webshop. Når betaling for de bestilte varer er verificeret, udstedes automatisk en ordrebekræftelse til kunden.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Trone Danmark ApS´ grossister og leverandører.

Trone Danmark ApS tilstræber at behandle din ordre samme dag eller næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 199 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Varen leveres til kantsten medmindre andet er aftalt.

Vi leverer naturligvis også til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). mod ekstra tillæg for fragtomkostninger. Du kan få leveret til din hjemmeadresse eller din arbejdsplads.

Dine varer sendes primært med Post Nord.

OBS: Hvis du ikke er hjemme, må pakken afsættes af fragtmanden (Beskriv hvor fragtmanden må sætte pakken såfremt du ikke er hjemme når pakken leveres. F.eks. foran hoveddør, i carport, i udhus eller lignende.). Dette vil du modtage en e-mail om fra ”ammestol.dk”, så vi har en bekræftelse fra dig om hvor pakken må stilles.

Såfremt du ikke er hjemme til at aftage pakken, og fragtmanden ikke på anden måde kan levere pakken, påregnes der et gen leveringsgebyr fra 275 DKK.

Din vare vil blive leveret 3-7 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Varen kan også afhentes på vores lager på adressen. 

Hirsemarken 1b

3520 Farum

Tid for afhentning aftales specifikt med Trone Danmark. Du vil blive kontaktet af en Trone Danmark medarbejder med hensyn til afhentningstidspunkter som vil ligge på hverdage i tidsrummet fra 9-12.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen, betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side.  Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Trone Danmark ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om emballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Trone Danmark ApS´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Trone Danmark ApS, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Test Gebyret er 200 pr. halve time inkl. moms. Test Gebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan Trone Danmark ApS ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Trone Danmark ApS

Hirsemarken 1

3520 Farum

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Dette gælder dog ikke varer som bestilles specielt hjem til dig.

Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på salg@ammestol.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Trone Danmark ApS

Hirsemarken 1

3520 Farum

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Hvis du ønsker at returnere din ammestol, skal du kontakte os på e-mailadressen salg@ammestol.dk  og fortælle at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Du kan herefter vælge mellem følgende muligheder for at sende stolen retur til os.

Vi står for retur

Vi vil herefter sende dig en pakke label, som du skal printe ud og sætte på pakken.

Ammestolen skal være pakket ned forsvarligt i original kasse. Skulle du ikke have den orginale kasse, kan vi godt hente din ammestol, men den skal pakkes ned forsvarligt i en kasse af samme mål eller kan hentes med fragtmand til en pris af 350kr. Mærk gerne pakken med  “fragile” .

Kassen du returnerer stolen i skal have følgende mål:

Længde 91 cm

Højde 56 cm

Bred 63 cm

Vægt for kassen inkl. Stol : 22kg

Beløb for returfragt på 275-350 kr vil blive fratrukket din tilbagebetaling af ammestolen. Beløbet afhænger af om retur af stolen sker med PostNord eller fragtfirma.

Du kan selv bestille fragt

Du er selvfølgelig også velkommen til at bestille din egen fragt – send os gerne trackingnummer så vi ved hvornår vi skal have personale på lageret til at tage imod stolen.

Dette er gratis for dig da du selv betaler returfragten og vi fratrækker derfor ikke noget fragt fra det beløb du får tilbage

Du kan aflevere stolen på vores lager

Hvis du ønsker at aflevere stolen direkte på vores lager er det vigtigt at du aftaler en tid med os først. Send os en mail på salg@ammestol.dk og aftal nærmere. Du kan aflevere stolen på hverdage mellem klokken 9-12.

Dette er gratis for dig og vi fratrækker ikke noget fra det beløb du får tilbage

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbet som du skal have refunderet, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode

Trone Danmark ApS forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: salg@ammestol.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.