Hynde – Sort PU

3.400,00 kr.

Alle vores hynder er fantastisk bløde og fremstillet af kvalitetsmateriale. Stoffet er utroligt slidstærkt og nemt at vedligeholde – Det er hynder som er skabt til at kunne holde længe – mange år ud i fremtiden.

Hynderne fås i mange farver

Du kan købe både mikrofiber som er fremstillet af 100% polyester eller kunstlæder som er fremstillet af 100% polyurethane,

Alle vores hynder er faste og høje, der sikrer optimal komfort og en behagelig siddestilling. Med vores hynder kan du sidde mange timer i din stol uden at få ondt.

Alle vores hynder passer til både LADY og QUEEN Dutalier modellene.

Ammestolens funktioner

Lange glidende vuggende bevægelser – En ammestol med en af de mest blide og længste vuggende bevægelser tilgængeligt på markedet.

Lås i forskellige positioner – Denne låsemekanisme kombinerer komfort og ergonomi når stolen kan låses i flere forskellige positioner og samtidig bevarer sædevinklen aå du sidder optimalt i stolen.

Læg ryglænet tilbage – Når du læner kroppen tilbage vil stolen automatisk følge med og på den måde forbedre komfort niveauet hos personen der bruger stolen. Bemærk LADY modellen kan ikke gynge når ryglænet er lagt tilbage.

Skamlen følger stolens bevægelser – Skamlen som følger med stolen er designet til at følge stolens bevægelser når du vugger frem og tilbage. På den måde kan du opnå den mest afslappende stilling når du bruger stolen.

Kvalitets Hynder – Alle vores hynder på LADY modellen er fantstisk bløde og fremstillet af kvalitetsmateriale. Stoffet er utroligt slidstærkt og nemt at vedligeholde – Det er hynder som er skabt til at kunne holde længe – mange år ud i fremtiden. Nye hynder kan købes efterfølgende, f.eks. Hvis du ønsker at skifte farven ud. Se vores udvalg under produkter.

Her kan du se en video omkring stolens funktioner og hvor flot et produkt Ammestolen er. 

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.