-7%

Queen – Mat sort stel – Sort PU

Original price was: 8.995,00 kr..Current price is: 8.395,00 kr..

Vores QUEEN ammestol er lavet i ahorn træ som kommer fra bæredygtige skove.

Det er en yderst solid ammestol, hvis svævende vuggebevægelser giver dejlig ro til både mor og barn og sikrer en optimal ammestilling.

Ryglænet på stolen kan låses i 5 trin og sikrer optimal komfort til alle formål samt optimal støtte til ryg og lænd.  Det betyder at du kan bruge stolen på samme måde som du bruger en lænestol, eller du kan lægge ryglænet tilbage og amme i liggende position samtidig med at stolen stadig kan gynge.

Det er udelukkende QUEEN hvor du kan gynge med ryglænet tilbage.

Yderligere produktinfo

QUEEN stolen er forsynet med en låsefunktion der gør det nemt at betjene stolens svævende gyngefunktion.

Stolen har ergonomiske designede armlæn som giver perfekt ammestilling samt afhjælper spændinger i skuldre og ryg.

Alle hjørner på stolen er afrundede af hensyn til barnets sikkerhed.

Hynder fås enten i microfiber af 100% polyester eller kunstlæder af 100% polyurethane. Det er faste hynder, der sikrer optimal komfort og en behagelig siddestilling.

Med stolen medfølger en skammel som matcher stolen. Fodskamlen er perfekt til at hvile de trætte ben på og designet til at følge stolens svævende gynge bevægelse når du gynger i den.

Fodskamlen er polstret med samme slidstærke stof som stolen for at sikre optimal komfort og nem vedligeholdelse.

Stolen er designet og fremstillet af Dutalier i Canada

Stolen er håndmalet og samlet ved håndkraft.

Vægt 22 kg
Størrelse 78,7 × 68,6 × 108 cm
Stelfarve

Mat sort

Ammestolens funktioner

Lange glidende vuggende bevægelser – En ammestol med en af de mest blide og længste vuggende bevægelser tilgængeligt på markedet.

Lås i forskellige positioner – Denne låsemekanisme kombinerer komfort og ergonomi når stolen kan låses i flere forskellige positioner og samtidig bevarer sædevinklen aå du sidder optimalt i stolen.

Læg ryglænet tilbage – Når du læner kroppen tilbage vil stolen automatisk følge med og på den måde forbedre komfort niveauet hos personen der bruger stolen. Bemærk LADY modellen kan ikke gynge når ryglænet er lagt tilbage.

Skamlen følger stolens bevægelser – Skamlen som følger med stolen er designet til at følge stolens bevægelser når du vugger frem og tilbage. På den måde kan du opnå den mest afslappende stilling når du bruger stolen.

Kvalitets Hynder – Alle vores hynder på LADY modellen er fantstisk bløde og fremstillet af kvalitetsmateriale. Stoffet er utroligt slidstærkt og nemt at vedligeholde – Det er hynder som er skabt til at kunne holde længe – mange år ud i fremtiden. Nye hynder kan købes efterfølgende, f.eks. Hvis du ønsker at skifte farven ud. Se vores udvalg under produkter.

Her kan du se en video omkring stolens funktioner og hvor flot et produkt Ammestolen er. 

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.